OPI-boks.png

Udstil på Welfare Techs fællesstand på WHINN 2018

Optimér din synlighed: Udstil den 10.-11. oktober 2018 på fællesstand med attraktiv placering i WHINN EXHIBITION.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 10.10.2018

Slut: 11.10.2018

Har du produkter og løsninger målrettet det velfærdsteknologiske marked? Ønsker du at komme i dialog med såvel nationale som internationale offentlige indkøbere og beslutningstagere? Så udnyt tiltrækningskraften ved at udstille sammen med andre virksomheder på Welfare Techs store fællesstand i WHINN EXHIBTION under WHINN 2018 – Week of Health and INNovation.

WHINN er en international konference inden for sundhed, velfærdsteknologi og innovation. Konferencen tiltrækker 2000+ deltagere som tæller beslutningstagere fra hospitaler, kommuner og andre nationale og internationale organisationer på sundhedsområdet.

Deltag på Welfare Techs fællesstand

WHINN EHXIBITION er det centrale mødested på WHINN, hvor der blandt andet er plenumsessioner, netværksområder og workshops. I pauserne mødes deltagerne i udstillingsområdet, ligesom der igen i år forventes deltagere, som alene kommer for at gå på opdagelse i udstillingen.

Welfare Tech inviterer til, at du er en del af et fælles fremstød på en fællesstand, hvor du sammen med andre fra Welfare Tech netværket kan promovere dine innovative velfærdsteknologiske produkter, løsninger og projekter. Vi har reserveret 108 kvadratmeter centralt beliggende i WHINN EXHIBITION. Som udstiller på Welfare Tech fællesstand får du:

  • 6 kvadratmeter udstillingsplads
  • Gulvtæppe, el og højt cafébord
  • Support fra Welfare Tech før og under messen
  • En udstillerbillet med adgang til konferencespor og fuld forplejning
  • Loungeområde i forbindelse med din udstillingsplads

-  Udstilling på Welfare Tech fællesstand er strategisk godt for os, da Welfare Tech med sit store netværk tiltrækker både virksomheder og offentlige til en god snak. Det giver os som udstillende virksomhed større synlighed, siger Bo Iversen, salgschef hos Life-Partners.

For mere information, læs nyhed om udstilling på Fællesstand her.

Book standplads i dag

Er du interesseret i at udstille sammen med Welfare Tech på WHINN EXHIBITION, så kontakt Krista Ebsen Blaabjerg, seniorkonsulent, Welfare Tech, T. +45 3139 7892, krivb@welfaretech.dk, og hør nærmere. Læs mere om WHINN’s konferencer og events


Offentliggørelse af billeder og video

Bemærk! Ved tilmelding til dette arrangement giver du samtidigt tilladelse til, at Welfare Tech må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Læs mere om offentliggørelse af billede og video.

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense SØ

Dato, Start:

10.10.2018

Dato, Slut:

11.10.2018

Arrangør:

Welfare Tech

Pris:

Kontakt Welfare Tech for mere info

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Eventkoordinering, netværksudvikling og WHINN

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEN-partnerlogo-580-x-65_DK.png