OPI-SUBSITE

Giv din virksomhed et vækstløft

Ønsker du også vækst i din virksomhed? Så kom og hør om, hvordan det kan lykkes og få information og erfaringer om projektet, Velfærdsteknologisk Vækstløft.

Welfare Tech

Forskerparken 10H

5230 Odense M

Start: 11.09.2018 | kl. 15:00

Slut: 11.09.2018 | kl. 17:00

Din virksomhed får en skræddersyet plan for vækst, når du deltager i projektet, som støttes af Den Europæiske Union for Regionaludvikling.

Welfare Tech ønsker i samarbejde med Væksthus Syddanmark at understøtte øget vækst for virksomheder med vækstpotentiale indenfor sundheds- og velfærdsområdet, og giver praktisk information om projektet, hvordan du deltager, gevinster og værdi for din virksomhed. Du vil også få konkrete eksempler på, hvad andre virksomheder har opnået med en plan for deres vækst. Vi præsenterer dig for eksempler på, hvordan et forløb med vækstløft kan foregå i regi af projektet Velfærdsteknologisk Vækstløft.

Kom og vær med, når forskellige virksomheder i samme båd sætter kursen mod øget vækst, og bliv klædt på til at deltage i et spændende udviklingsforløb, som hjælper dig skridtet videre op ad vækststigen. Ved arrangementet vil du gennem spændende oplæg høre andre projektdeltagere fra lignende projekter dele ud af deres erfaringer. De vil ærligt fortælle om succeser og gevinster såvel som om faldgruber for virksomhederne.

Program

  • Velkomst og introduktion til vækstprojektet
  • Peter Koppel, projektleder ved Væksthus Hovedstadsregionen, kommer og deler sine erfaringer fra projekter i sund vækst samt sin store viden om gevinsterne med en vækstplan 
  • Bjørn Wennerwald fra Wavecare deler ud af sine erfaringer med en vækstplan 
  • Spørgsmål og aftaler om næste skridt for deltagelse
  • Tak for i dag

Programmet vil blive opdateret løbende.


Offentliggørelse af billeder og video

Bemærk! Ved tilmelding til dette arrangement giver du samtidigt tilladelse til, at Welfare Tech må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Læs mere om offentliggørelse af billede og video.

Information

Sted:

Welfare Tech
Forskerparken 10H
Odense M

Dato, Start:

11.09.2018
kl. 15:00

Dato, Slut:

11.09.2018
kl. 17:00

Arrangør:

Welfare Tech og Væksthus Syddanmark

Pris:

Gratis, men tilmelding er nødvendigt

Kontakt

Randi_web.jpg

Randi Villebro

Konsulent

Welfare Tech

Forretningsudvikling og offentlig-privat samarbejde

T: +45 9320 2520

LinkedIn

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png