OPI-SUBSITE

Odense Investor Summit – Hvor virksomheder møder kapital

Vær en del af dette års Odense Investor Summit, hvor sundhedsteknologiske virksomheder får mulighed for at pitche og networke med mere end 100 investorer.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense

Start: 12.09.2018 | kl. 09:00

Slut: 12.09.2018 | kl. 19:00

For tredje år i træk afholdes Odense Investor Summit, hvor regionale, nationale og internationale virksomheder og investorer mødes til oplæg, pitches og networking. Konferencen sætter dette år, udover robot- og droneteknologi, også fokus på sundhedsteknologi. Som velfærdsteknologisk virksomhed er årets Investor Summit derfor en ideel mulighed for møde din næste investor eller samarbejdspartner.

På Odense Investor Summit kan du møde en lang række af investorer, bl.a. Vækstfonden og byFounders. Vækstfonden er på udkig efter innovative og unikke løsninger med stort vækstpotentiale, og byFounders søger bredt efter teknologi og IKT-virksomheder i nordiske og baltiske lande.

Læs om flere investorer her.

Program og keynotes

Dagens program for kapitalsøgende virksomheder starter kl. 10:00 med en iværksætterkonkurrence inden for robot-, drone- og sundhedsteknologi. Vinderen skal pitche på hovedscenen senere på dagen.

Dagens program for investorer starter kl. 9:00 med eventen ”How can you scale your business trough investments?”.

Hovedprogrammet forløber herefter fra kl. 14:30 – 19:00 og indeholder interessante pitches, såvel som keynotes. I løbet af dagen vil der være omkring 10 pitches fra investorer på hovedscenen og to keynotes:

Den første keynote er Helge Holm-Larsen, CEO hos Syddansk Innovation (SDI). SDI er en pre seed investor i teknologi og innovation med portofolio på mere end 60 virksomheder.

Dagens anden keynote er Anders Bundsgaard, CEO hos Odico. Odico er den første danske børsnoterede robotvirksomhed, og Anders fortæller om sine erfaringer fra Odicos rejse mod at blive børsnoteret.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her.

Bemærk, at der fra den 11. – 13. september sideløbende med Odense Investor Summit vil være udstillinger i robotteknologi (R-18 – Robot Technology), og elektronik (E-18 – Electronics Technology – IoT/Robotics).

Welfare Tech er Gold Partner i Odense Investor Summit 2018.

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense

Dato, Start:

12.09.2018
kl. 09:00

Dato, Slut:

12.09.2018
kl. 19:00

Arrangør:

Invest in Odense

Pris:

Gratis deltagelse for kapitalsøgende virksomheder, investorer eller partnerer

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Netværksudvikling og eventkoordinering

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Kontakt

Line Rose Greve

Busines Coordinator

Invest in Odense

T: +45 2910 7768

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png