OPI-SUBSITE
2018-04-09 Din one-stop shop for OPI-matchmaking.jpg'

Din one-stop shop for OPI-matchmaking

Det er ikke altid nemt at finde den rette projektpartner eller have overblik over, de løsninger der er på markedet allerede. OPIguide.dks markedsplads gør det nemmere for dig - hvad enten du kommer fra det offentlige eller private.

Kategori : Ide
Ejer : Processio ApS

Casen oprettet: 09.04.2018

OPIguide.dk har lanceret en markedsplads, der skal gøre det lettere for offentlige organisationer at indgå innovationssamarbejder med private virksomheder – og vice versa. Som kommune kan du bruge markedspladsen til at synliggøre din kommunes behov over for virksomheder og potentielle samarbejdspartnere, oprette udbud samt se, hvad der findes på markedet netop nu, og hvilke virksomheder, der står bag. Som virksomhed kan du bruge markedspladsen som udstillingsvindue for dine løsninger og få indblik i kommunernes udbudsplaner og fremtidige behov i det offentlige.

Hvem står bag

Markedspladsen drives af Welfare Tech i samarbejde med Processio ApS, som leverer data til markedspladsen via platformen Comdia.

”Ideen med markedspladsen er at oplyse det offentlige om, hvilke virksomheder og produkter, der findes i markedet – eksempelvis i deres egen kommune. Og virksomhederne kan kvit og frit melde sig på banen og vise, at man er parat til at indgå innovative OPI-samarbejder,” fortæller Casper Helbo-Nielsen, adm. direktør i Processio.

Match af behov

”Hvis der findes ét eller flere produkter, kan kommunen hurtigt igangsætte en udbudsproces. Findes der ikke et produkt, der dækker behovet, så kan kommunen i stedet lede efter en virksomhed, som kunne være interesseret i at udvikle netop det produkt, kommunen har brug for – og som andre kommuner måske også har brug for. På den måde får man et match mellem en offentlig partner og en virksomhed, der kan blive til et OPI-samarbejde, der både gavner kommunerne og skaber dygtigere virksomheder og måske flere arbejdspladser,” slutter han.

Det bliver også lettere for virksomheder at finde hinanden på markedspladsen, så flere små virksomheder eksempelvis kan indgå strategiske samarbejder – og på den måde give bud på opgaver eller tilbyde OPI-samarbejder, som de ikke ville kunne løfte alene.

Se aktuelle udbud og behov på markedspladsen

Kontakt

Casper Helbo-Nielsen

Direktør

Processio ApS

M: +45 2614 1544

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png