OPI-SUBSITE
Markedsplads_turkis.png

Opret din virksomheds løsninger

Synliggør din virksomheds sundhed- og velfærdsteknologiske løsninger over for det offentlige.

OPIguide.dk har til formål at sikre en professionalisering af offentlig-privat innovationssamarbejde (OPI), så fremtidens OPI projekter når frem til udbud og implementering og dermed realisering af det innovationspotentiale, der skal sikre effektivisering af sundhedssektoren og kommercialisering blandt virksomhederne. 

Som virksomhed på markedspladsen får du en bredere indsigt i de offentliges behov og ideer via udbudsplaner. Du vil også kunne tage en aktiv dialog med kommunerne om kommende udbudsmateriale, så det bliver nemmere at byde sig til, når udbuddet offentliggøres.  

Med introduktion af markedspladsen ønsker OPIguide.dk at øge fokus på at binde virksomhederne tættere sammen med det offentlige.

Om Comdia - en åben database for sundheds- og velfærdsteknologi

Markedspladsen kører på platformen Comdia, der er en åben database for produkter og teknologier inden for sundhed og velfærdsteknologi. Målet med databasen er at gøre det nemmere for virksomheder at komme i dialog med den offentlige sektor og skabe en effektiv indgang.

Det er gratis at være tilstede på markedspladsen, som virksomhed. Du skal blot oprette en profil på Comdia. Med den gratis profil kan din virksomhed fx:

  • Vælge om jeres løsninger skal kunne findes af alle eller kun af offentlige aktører
  • Synliggøre jeres løsninger over for kommuner med aktuelle udbud og behov
  • Synliggøre de klynger og netværk, jeres virksomhed er en del af - fx Welfare Tech og Clean Cluster.

 

Opret løsning på Comdia

Disclaimer

Alle oplysninger på markedspladsen på OPIguide.dk hentes fra tredje part (Comdia). Opbevaring af de indtastede oplysninger varetages udelukkende af virksomheden bag Comdia.dk, Processio ApS, CVR. 33501404. Ved oprettelse giver du Comdia.dk samtykke til brugen af indtastede data og den offentlig tilgængelighed. OPIguide.dk – og dermed Welfare Tech – kan ikke holdes  ansvarlig for førnævnte. Efter registrering på Comdia.dk, vil din virksomhedsprofil være offentlig tilgængelig og synlig på både Comdia.dk og OPIguide.dk. 

Søg på markedspladsen

Find produkter og løsninger på markedet

Kontakt

Casper Helbo-Nielsen

Direktør

Processio ApS

M: +45 2614 1544

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png