OPI-boks.png
2018-04-13 Ekstra ansøgningsfrist til Syddansk OPI-pulje.jpg

Ekstra ansøgningsfrist til Syddansk OPI-pulje

Ekstraordinær ansøgningsfrist åbner op for støtte til udvikling af innovative sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger, som skaber vækst og arbejdspladser i Region Syddanmark. Du kan søge om op til 1,475 mio. kr. Puljens sidste og ekstraordinære ansøgningsfrist er 14. maj 2018.

Udvikler din virksomhed innovative sundheds- og velfærdsteknologiske produkter eller ydelser, kan du søge Syddansk OPI-pulje om op til 1,475 mio. kr. til finansiering af test og tilpasning, afprøvning, demonstration, og andre lignende aktiviteter. Puljen er målrettet projekter, hvor løsningen er tæt på kommercialisering, og hjælper virksomheder i den udfordrende overgang fra prototype til markedsmodent produkt.

Puljens midler gør det muligt for virksomhederne at samarbejde med offentlige parter og forskningsinstitutioner i testfaser og videreudvikling af produkter og services med det formål at modne og tilpasse løsningerne til markedet.

Kriterier

Det er et krav, at projektet skaber varig erhvervseffekt i den syddanske region. Dette sandsynliggøres nemmest ved, at mindst én privat partner er beliggende i Region Syddanmark. Ansøgningsprocessen er i forhold til andre ordninger relativt ukompliceret. Samtidig er den dialogbaseret, og du får løbende input og feedback på din ansøgning.

- Vores bedste råd er, at du har en aftale på plads med den offentlige part, før du søger. Både for projektet og for ansøgningens succes er det vigtigt, at I har en god og tillidsfuld dialog indbyrdes. Vi er din sparringspartner, så kontakt os endelig, og få råd og vejledning i din ansøgningsproces, siger Randi Villebro, konsulent i Welfare Tech.

Ekstra og sidste ansøgningsfrist for Syddansk OPI-pulje er 14. maj 2018.

For yderligere information

I Welfare Tech hjælper vi med at få din løsning på markedet, så har du spørgsmål til puljen eller ansøgningsprocessen, så kontakt:

Konsulent, Randi Villebro, ravi@welfaretech.dk T. +45 9320 2520 eller seniorkonsulent, Karen Lindegaard, karli@welfaretech.dk, T. +45 2461 1931.

Læs mere om Syddansk OPI-pulje  

Læs hvordan virksomheden Come-Back bruger midler fra Syddansk OPI-pulje

 

Kontakt

Randi_web.jpg

Randi Villebro

Konsulent

Welfare Tech

Forretningsudvikling og offentlig-privat samarbejde

T: +45 9320 2520

LinkedIn

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEN-partnerlogo-580-x-65_DK.png