OPI-SUBSITE
2018-12-10-Welfare-Tech-ønsker-glædelig-jul-og-godt-nytår-.jpg

Welfare Tech ønsker glædelig jul og godt nytår

2018 lakker mod enden, og det er dejligt igen i år at kunne sende en stor tak for samarbejdet til vores medlemmer og samarbejdspartnere. Essensen i Welfare Tech er at skabe resultater gennem samarbejde, og det lader til at det bliver bedre år for år. Tak for et godt 2018 – og god jul til alle. Welfare Tech holder lukket torsdag og fredag mellem jul og nytår.

2018 har været et godt og begivenhedsrigt år. Vi har brugt året på at samarbejde med medlemmer for at skabe bedre livskvalitet og effektivitet inden for social- psykiatri- og sundhedsområdet. Det er meningsfuldt at være med til at gøre en forskel inden for disse områder, og arbejdet gør en stor forskel for mange. Vi har også udvidet vore samarbejde med de nordiske lande, Storbritannien og Tyskland. Vi har lært meget af vores internationale partnere, og flere af Welfare Techs virksomhedsmedlemmer er lykkedes med at sælge deres løsninger internationalt. Det er en god måde at dele værdien af vores samarbejde med omverdenen.  

De ydre rammer for Welfare Tech har været under forandring i 2018. Det skyldes en reform af Erhvervsfremmeloven. Cirka halvdelen af Welfare Tech projektportefølje består af projekter, der måles på effekt i private virksomheders omsætning og jobskabelse. Derfor er denne reform vigtig. Den mest kontante ændring er, at Syddansk Vækstforum lukkes ved årsskiftet. Det er trist, da deres fremsyn og strategiske retning har været med til at forme Welfare Tech. Som det eneste vækstforum i Danmark tillod de i 2012, at Welfare Tech blev national aktør. Det skylder vi dem en stor tak for!

For at sikre, at de gode erfaringer, som opbygges i Welfare Tech, fortsat kommer medlemmer i hele Danmark til gode, har vi indgået et joint venture med Life Science Innovation North Denmark, MedTech Innovation Consortium, Medtech Innovation og Copenhagen Healthtech. Sammen driver vi Innovationsnetværket Danish Healthtech, som fremmer bedre sundhed med velfærdsteknologi og medicoteknologi. 

Endelig var 2018 også året, hvor vi afsluttede Danmarks største innovationsprojekt inden for velfærdsteknologi: Patient@Home. Welfare Tech bidrog med kommunikation, virksomhedsinddragelse og projektledelse. Vi har fået opbygget en god viden og erfaring af projektet, og vil gøre en dyd ud af at fastholde samarbejdet med så mange partnere som muligt fremover.

Læs Patient@homes slutpublikation her

Vi har allerede nu mange nye projekter, aktiviteter og events i støbeskeen til 2019, og vi ser frem til samarbejdet. Vi ønsker alle en dejlig jul og et godt nytår.

Så fra alle os i Welfare Tech - til alle jer, GLÆDELIG JUL…. 

Hilsen Anne Grethe, Casper, Christian, Christina, Dorte, Florian, Julie, Karen, Krista, Kristian, Kurt, Lene, Mette, Mette A., Nanna, Randi, Rie, Sascha og Søren. 

Psst… Welfare Tech holder lukket torsdag og fredag mellem jul og nytår. 

Foto: Welfare Tech.

Kontakt

Christian-Graversen_NY.jpg

Christian Graversen

Adm. direktør

Welfare Tech

T: +45 2128 8419

LinkedIn

Skype id : cgraversen

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png