OPI-SUBSITE
2020-05-05 4 store arrangementer du ikke bør gå glip af.jpg

3 store arrangementer du ikke bør gå glip af

Mange konferencer, messer og netværksmøder som skulle være afholdt her i foråret blev aflyst eller rykket pga. COVID-19. Her er 3 store events, som har fået en ny dato, men stadig med det samme spændende program. Har du sikret dig en plads?

Da corona-krisen i marts lukkede Danmark ned, blev mange (fysiske) arrangementer i Welfare Tech enten aflyst, ændret til digitale aktiviteter eller udsat (på ubestemt tid). Men i takt med at Sundhedsstyrelsen ændrer sine vejledninger, og Danmark kan samles igen, åbner vi lige så stille op for vores arrangementer.

Her er et hurtigt overblik over 3 store arrangementer med en kort beskrivelse og et link til tilmelding. Hvis du er hurtig.

1. OPI SUMMIT – Danmarks største konference om Offentlig-Privat Innovation – 10. september 2020, Odense

Konferencen sætter fokus på OPI fra ide, opstart og innovation til markedsmodning og implementering, og deltagere kan møde nye og potentielle samarbejdspartnere, netværke, stille spørgsmål til eksperterne, besøge udstillere, få inspiration til nye OPI-projekter m.m.

Obs! Alle pladser er pt. optaget – men du kan komme på venteliste

2. Medico Bazar – 2. oktober 2020, Kgs. Lyngby

’Årets største netværksarrangement’: Medico Bazar præsenterer nyheder inden for medicoteknologi, værktøjer og processer og tiltrækker flere end 400 besøgende fra private virksomheder og offentlige organisationer. Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Innovationsnetværket Danish Healthtech er arrangører af Medico Bazar.

Vil du med til årets største netværksarrangement inden for medicoteknologi?

3. SOSU EVENT – 7. oktober 2020, Brøndby

Sammen med Videnscenter for Velfærdsteknologi Øst holder Welfare Tech den fjerde SOSU EVENT – i år med fokus på FN’s verdensmål 3 og 4: Sundhed og trivsel samt Kvalitetsuddannelse. Oplev faglige oplæg, deltag på workshops, besøg udstillingen og meget mere.

Se program og tilmeld dig

Dette er kun et lille udpluk af de arrangementer, som du kan finde på vores hjemmeside. Vil du deltage på webinarer eller måske konferencer i udlandet?

Se alle arrangementer, netværksmøder og webinarer 

Foto: Stillwords_Ard Jongsma & WHINN

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png