OPI-SUBSITE
2016-29-09-evaluering-af-innovationjpg'

Evaluering af innovation

Klar, parat, evaluér! Arbejder du med innovation i den offentlige sektor? Kunne du også godt bruge en hjælpende hånd, når det gælder evaluering af innovation?

OPI værktøj udarbejdet af:
COI - Center for Offentlig Innovation  |  www.coi.dk  |   > Send en email

Værktøjet oprettet: 29.09.2016

COI (Center for Offentlig Innovation) har sammen med en række offentlige praktikere og fagfolk udarbejdet Grønspættebogen, der skal gøre det lettere at evaluere innovative tiltag. Grønspættebogen er en praktisk vejledning som henvender sig til dig, som arbejder med innovation, og som gennem evaluering ønsker at kvalificere din innovation og vise dens værd. Målgruppen er ledere, konsulenter og praktikere.

Grønspættebogen er bygget op, så første del er en introduktion til de vigtigste ting, du skal vide om evaluering af innovative tiltag. Anden del indeholder metoder og værktøjer, som hjælper med den praktiske udførelse. Med Grønspættebogen følger et sæt arbejdsskemaer, som fører innovatører fra start til slut i deres evaluering. Materialerne kan bruges individuelt og som dialogredskab sammen med dine kolleger og samarbejdspartnere. Skemaerne findes i stort format og i power point format der kan hentes her på siden, i højre kolonne.

Få Grønspættebogen og skemaerne tilsendt

Download Grønspættebogen og dens skemaer i boksene til højre, eller bestil et eller flere eksemplarer gratis ved at sende en mail med din fysiske postadresse til coi@coi.dk. Du kan bestille materialerne enkeltvis eller i en samlet hjælpepakke

 

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png