OPI-SUBSITE
'

Evaluering af innovation

Klar, parat, evaluér! Arbejder du med innovation i den offentlige sektor? Kunne du også godt bruge en hjælpende hånd, når det gælder evaluering af innovation?

OPI værktøj udarbejdet af:
COI - Center for Offentlig Innovation  |  www.coi.dk  |   > Send en email

COI (Center for Offentlig Innovation) har sammen med en række offentlige praktikere og fagfolk udarbejdet Grønspættebogen, der skal gøre det lettere at evaluere innovative tiltag. Grønspættebogen er en praktisk vejledning som henvender sig til dig, som arbejder med innovation, og som gennem evaluering ønsker at kvalificere din innovation og vise dens værd. Målgruppen er ledere, konsulenter og praktikere.

Grønspættebogen er bygget op, så første del er en introduktion til de vigtigste ting, du skal vide om evaluering af innovative tiltag. Anden del indeholder metoder og værktøjer, som hjælper med den praktiske udførelse. Med Grønspættebogen følger et sæt arbejdsskemaer, som fører innovatører fra start til slut i deres evaluering. Materialerne kan bruges individuelt og som dialogredskab sammen med dine kolleger og samarbejdspartnere. Skemaerne findes i stort format og i power point format der kan hentes her på siden, i højre kolonne.

Få Grønspættebogen og skemaerne tilsendt

Download Grønspættebogen og dens skemaer i boksene til højre, eller bestil et eller flere eksemplarer gratis ved at sende en mail med din fysiske postadresse til coi@coi.dk. Du kan bestille materialerne enkeltvis eller i en samlet hjælpepakke

Du kan også se eller gense webinar med Pia Gellerup - Center for Offentlig Innovation (COI): Hvorfor skal innovation evalueres?

 

Relaterede værktøjer og cases

10 gode råd til at lede innovationsprocesser

19.08.2019 | OPI værktøj

Ét er at deltage i innovationsprocesser, noget helt andet er at være god til at lede en innovationsproces og involvere medarbejdere. Få 10 gode råd om innovationsledelse og gør en forskel med den skabende proces.

Læs mere

Evalueringsmetoder - Praktisk vejledning til offentlige indkøbere

06.09.2016 | OPI værktøj

Evaluering kan være en svær disciplin at mestre. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udarbejdet en praktisk vejledning til offentlige indkøbere om evalueringsmetoder inden for OPI. Det sikre at du kommer godt i mål med din evaluering.

Læs mere

Dokumenteret effekt af din løsning er genvejen til dit næste salg

25.06.2019 | OPI case

VihTek – Videncenter for Velfærdsteknologi - har udarbejdet en VTV på løsningen VitaMind, som understøtter kognitiv træning i forhold til rehabilitering af mennesker med funktionsnedsættelse. Men hvad er en VTV og hvad kan en virksomhed bruge den til? Få svaret her.

Læs mere

Vælg jeres stjerne - og det i skal fjerne

22.12.2015 | OPI case

Næstved Kommune, Pallas Informatik og MBH International igangsatte sammen et OPI-projekt for at arbejde med, hvordan man kan afhjælpe udfordringer med, at demensramte har vandladning andre steder end toilettet. Efterhånden som projektgruppen kom længere og længere ind i udfordringen om vandladning, fik deltagerne hele tiden nye idéer til, hvordan udfordringen kunne løses, og projektgruppen stod over for at skulle vælge, hvilken løsning, man ville udvikle og teste.

Læs mere

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png