• Forside >
  • Sensorløsninger i kommunerne
rapport

Sensorløsninger i kommunerne

Ny rapport fra Welfare Tech belyser nu for første gang de danske kommuners erfaringer med sensorteknologi, og hvilke potentialer, muligheder og udfordringer, der er ved brug af sensorer i ældreplejen.

Intelligente sensorer rykker ind i ældreboliger, på plejehjem og andre kommunale institutioner og kan de gøre en markant forskel for ældre og psykisk sårbare – hvis vi bruger dem rigtigt. 

En ny rapport fra Welfare Tech, ’Sensorløsninger i kommunerne’, belyser nu for første gang de danske kommuners foreløbige erfaringer med sensorteknologi.

Download rapporten her: Behovsafdækning: Sensorløsninger i kommunerne

- Markedet for sensorer til velfærdsområdet er forholdsvist modent, og både borgere og medarbejdere har en reflekteret holdning til brugen af de nye teknologier. Erfaringer viser, at der både er en lyst til at arbejde med og tro på, at sensorer i fremtiden kan skabe en bedre hverdag for borgere med behov for hjælp, siger Christian Graversen, administrerende direktør i Welfare Tech.

Rapporten viser, at der er behov for at udveksle erfaringer og dele viden på området; kommunerne i mellem og mellem kommuner og virksomheder. Leverandørerne skal demonstrere effekten af deres løsninger i forhold til målgrupper og den kommunale praksis, og de kommunale medarbejdere skal motiveres til at acceptere og omfavne løsningerne og tage positivt medansvar for deres implementering.

- Vi skal omstille os, og plejen skal omstille sig, hvis vi skal høste potentialet! Det kræver samarbejde og videndeling på tværs af virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner, siger Christian Graversen. 

Kontakt

Christian-Graversen_NY.jpg

Christian Graversen

Adm. direktør

Welfare Tech

T: +45 2128 8419

LinkedIn

Skype id : cgraversen

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png