offer

Vi tilbyder

Del med dit netværk:

Forretningsudvikling og innovation er hårde discipliner. Du skal tænke i nye baner, samarbejde med mennesker du ikke kender og udfordre vaner og rutiner. Welfare Tech hjælper dig med dialog, netværk og arrangementer, hvor du kan finde inspiration og dele viden og erfaringer.

Welfare Tech giver adgang til en lang række ydelser som nyhedsformidling, sparring og vejledningsforløb, temamøder, opbygning af internationale samarbejdsrelationer, eksportunderstøttelse, match til relevante aktører og udbygning af nationale og internationale netværk.

Ydelserne er gratis for medlemmer og finansieres delvist af offentlige midler. Det forudsætter kun et partnerskab og registrering af de timer du bruger på aktiviteterne for at få adgang til Welfare Techs viden, sparring og store netværk til virksomheder, kommuner, hospitaler, erhvervsserviceorganisationer og forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

Læs mere om partnerskab og timeregistrering

Welfare Tech tilbyder vejledning og sparring inden for fire overordnede områder:


Welfare Tech giver adgang til følgende ressourcer:


Welfare Tech retter fokus på følgende områder:


 

Kontakt Welfare Tech

Kontakt Welfare Tech og hør nærmere...

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png