vækst-kløver.jpg

Iværksætteri

Welfare Tech tilbyder iværksættere et særligt medlemskab til nedsat pris med sparring om markedet og kontakt til relevante samarbejdspartnere.

Er du iværksætter med interesse for sundhed og velfærdsområdet, så kan Welfare Tech give dig sparring om det velfærdsteknologiske marked, og sætte dig sammen med relevante aktører og samarbejdspartnere.

Særligt iværksættere kan have behov for at få etableret nye samarbejdsrelationer; enten med andre virksomheder eller med andre aktører, fx i form af dialog med offentlige parter i forbindelse med test og dokumentation af en løsning. Welfare Tech kan via et udstrakt netværk understøtte dig i igangsættelsen af disse nye samarbejder.

Welfare Tech stiller også en række redskaber til rådighed, som kan fremme din succes på markedet. Vi kalder det Welfare Tech Innovation. Welfare Tech Innovation omfatter vejledning i brug af:

  • MAST (Model for Assessment of Telemedicine)
  • PROOF (Metode til konceptudvikling og Proof of concept)
  • OPI-samarbejde (offentlig-privat innovationssamarbejde)
  • Brug af OPI-samarbejdsaftaler

Virksomheder, der har oprettet et CVR-nummer inden for de seneste 12 måneder, tilbydes et særligt iværksætter-medlemskab til blot 3.000 kr. pr. år de første to år.

Læs mere om iværksætter-medlemsskabet.

Kontakt Welfare Tech

Kontakt Welfare Tech og hør nærmere...

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png